- +

Ny lærebedrift i Byggopp?

Screenshot 2015 03 23 21.14.53Er du en håndverksbedrift som ønsker å bli lærebedrift? Har du vært lærebedrift tidligere og er klar for å ta et nytt ansvar rundt samfunnsoppdraget? Vi har mange fag innen bygg- og anleggsfag, kontakt oss og finn ut om vi dekker din bedrift sine fag.

Byggopp Agder har eksistert innen bygg- og anleggsnæringen i over 20 år, vi hjelper hver dag våre medlemmer med å forvalte lærlingeordningen og styre unge motiverte elever og lærlinger i retningen av et fagbrev. Vi ønsker flere bedrifter velkommen, enten du er ny bedrift, eller har vært lærebedrift tidligere eller om du er aktiv lærebedrift og ønsker å se hva et opplæringskontor kan bidra med. Byggopp Agder er driftet av Bransjeforeningen EBA Agder(Entreprenørforeningen Bygg- og anlegg) og vi fremmer kvalitet, service og oppfølging som noen av våre sterkeste kvalitetstegn og jobber for en seriøs byggenæring. Ta kontakt med oss på telefon: 24 02 21 22 for å finne ut mer og bli innrullert som lærebedrift.

Er du elev og leter etter læreplass? Send en SMS med kodeord "BYGGOPP" til 2012 og du vil få anledning til å registrere deg i vår søkerbase.